Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLSK SKYMNING

Trolsk är juninattens skymning
allt är stilla, rofyllt, lugnt
fågeln kurar tryggt på grenen
älg och rådjur strövar tyst

Junihimlen bort i öster
ljusnar snart och bådar dag,
solens ljus fördriver natten
väcker liv i skog och stad

Juninattens trolska skymning
är en gåva ta emot
kort är stunden att få njuta
av den stillhet natten ger




Fri vers av Palett
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-27 19:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kort är stunden, men den ger kraft....
2012-07-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin o stämningsfylld
2012-06-30

  Peter Kohlm VIP
Stämningsfull text.
2012-06-27

  Linda CH VIP
Superfin text!
2012-06-27

  Änglaögon
Vilken underbar stämning! Den här texten sparar jag nära mig!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett