Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 <br>  <br>


salve regina solitudini

 

.

allt blev så tyst
som om livet tvekade
och inte längre gick du vid min sida
och släpet som tyngt min väg
dessa steg
- återkommer ofta till bördan av att
vara drottning över alla dessa dårar
hemlösa varelser som jag tvingats
leda i ett tröttsamt korståg

tid
väsen
människor

de lägger ofta sina händer
på de gyllene brokader
broderier som döljer huden
mina händer
sjok av sidentyg lagt vid
min tron
tyg som redan nu
är blodfläckat
venetianska köpmän
hundar som sover
i hörnen

vi är alla trötta
dessa strider
ändlösa intriger
ord som vandrar
in och ut genom
tid

 att bestrida
lusten att se mig ge vika
eller söndersliten
till sist har de alla fått ge
med sig
jag är allt
att uppnå

- jag vet hur att besegra
ensamheten
försöker du
lura av mig sanningen
kommer jag att
döda dig





Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-27 19:30



Bookmark and Share


  Arowana
Wow! Vilken kandelaberbelyst teaterkollonad av känslor som upplevs här. Applåderar!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP