Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du...och jag

...

värmen sköljer över närvaron
i den kyliga vinterluften
blandas med vibrerande förstånd
enat samförstånd

existensen upphör runtomkring
det enda tillstånd är nuet
försvunnen är omgivningen
en inglasad bubbla

svindlande söker längtan närmare
i vardagsbrusets ihärdiga rytm
smekandes våra andetags rörelse
enat samröre




Fri vers av Shadow
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-02-04 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow