Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från början en kommentar till Yrre; poesi kommer när man tänker på annat Bilden: Gärdsgård av Bror-Eric




Sommarkommentar om Dikt [sporadiska skrifter]

~*~

Jag kom att tänka på medan jag läste att
när man är ute i naturen, i verkligheten
(en dimension av den iaf), så tänker man
dikt eller aha upplevelser och idéer,
när man läser dikt och sina egna eller
andras gamla idéer så tänker man på och
jämför med verkligheten

liksom att musik kan inspirera till en
målning och vice versa

för mycket marktäckare i år och
ormögonblommor gör att hallonen får ta
ett mellanår, de ser mest ut som
vildhallonbuskar...

men en sen flugsnappare har flyttat in i
holken
där bredvid
och färskpotatis blev det till
fläderblomsillen

så det går att fira midsommar även
mellanår

 

23 Juni 2012

L Patrik W Johansson




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-27 22:00



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jamen detta är ju bra ju :D
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP