Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neurotiker makes the världslitteratur go round!




neurotiker

 

 

 

allting i universum är kärlek

ett embryo faller ljudlöst genom rymden

barnet gråter sin mjölk

under det att

lager av sepia

lagras i cellminnet

i barnets pupiller hägrar ett mörker

hägrar begynnelsen

vita väggar, vita ägg 

ihåligheter i moderns hjärta 

förblindade förmak

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-27 22:45



Bookmark and Share


  Armo
Bara så vackert!
2012-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Om allt vore kärlek skulle det inte se ut som det gör i världen.
2012-06-29

  Brachmin
Word cilax, word.
2012-06-28

  Erik H.J Hultin
Ett poröst bildspråk som laborerar med dunkla betydelser ur existensens vagga, ömsint och gåtfullt vackert...
2012-06-28

  cilax VIP
fin poesi
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star