Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR BESTÄMT MIG


Att sätta p
och kliva ner
ta mina pinaler
gå en annan väg
där jag är ärlig mot
mig själv.

Gör det som känns
rätt för mig.
Inte att jag inte
frågar Gud om vägen
för det gör jag
nu mer än nånsin.

Nu börjar jag växa
inte förtvina
inte tyna bort.
Det är inte egot
som börjat att växa
det är respekten
integriteten för mig
som person.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-28 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar