Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kilimanjaro & Jesusbarnen


Jag rensar i röran

bygger om,

uppför större pyramider,

gräver djupare kanaler,


det finns ett berg högre än Kilimanjaro
i mitt trädgårdsland


jag har en annan julkrubba

jag har 4 vise män

jag har tre Jesusbarn

Maria & Maria under Betlehems stjärna


det finns en spricka i världen

två månar

en tappad maska

en lönngång bort från alltihop





Fri vers av Virtute
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 15:25



Bookmark and Share


  Katasterismi
gillar den mycket. slutmeningen behövs nästan inte, tänker jag när jag läser.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Virtute