Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Katitzi filmen med Loffe & Monica Z




Katitzi [rimvers]

~*~

Den allra första gången jag blev sedd av en zigenerska
var den allra första gången någon jag såg på såg tillbaka

vi såg på varann och jag blev aldrig rörd av en zigenerska
mer än inombords
det var som sommarens semestrar i karavan ner till stranden
då du log

Det var vad det betydde att som barn vara människa
för vi båda var bara tolv då vi sågs

6 Juni 2012

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-28 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra du!!!!
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP