Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaotiska känslor som bara flyter ihop





hela himlen glöder rosa

gryningen speglas i molnen


ett hjärta är ovisst


det bränner bakom ögonen

ingen smärta strilar ut

på rosiga tonårskinder


det gör ont att veta




det gör ont




Fri vers av ytligheter
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-29 03:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du fångar in dessa känslor på ett mycket bra vis häri
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter