Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man verkligen skriva om vad som helst? Det frågade en kompis en gång. Som svar på frågan blev denna sång skriven. Melodin är lånad från "Fantomens brallor".


En köttbulles klagosång/En köttbulles sista resa.



Här kommer jag, en liten köttabulle.
Brunklädd och fin på en potatiskulle.
Brorsan han ligger nedanför
och hela kroppen den är täckt med smör.
Köttbulle, köttbulle detta det är livet.
Vad som händer det är redan givet.
In i munnen ska du med en fart.
För du ska ju bli uppäten snart.

Här kommer Ville, en hungrig liten kille.
På köttbullar och smör har han fått dille.
Akta dej tjockis, här kommer jag.
Men kniv och gaffel ska jag dej ta.
Köttbulle, köttbulle detta det är livet.
Vad som händer det är redan givet.
Ner i magen, akta dej du.
För du ska ju bli uppäten nu.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-29 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lustig. Gjorde mig gott.
2012-07-24

  Johannes Lindgren
Galet bra! :)
Jag skulle gärna höra den tonsatt, jag var inte riktigt med i rytmiken hela vägen. Jag är vegetarian och läser in massor som kanske/kanske inte är där, men för min del var den en hit.

2012-07-24

  Rise Little One
Man kan verkligen skriva om vad som helst - Denna är ju levande bevis :)
2012-07-09

  Bibbi VIP
Kul.
2012-07-02

  anits VIP
Så underbart skrivet
gillar den här mycket
2012-06-30

  Lynx63 VIP
Du e underbar, man blir glad.
2012-06-29

  Ljusletaren
Så himla bra och käckt skrivet.
Gillar dina ord och mina egna hemgjorda köttbullar.
/kram
2012-06-29

  Skogsfen.
Med humor skriven så finurligt;)
2012-06-29

  Niclas Petersson VIP
Söt. :)
Gillar.
2012-06-29

    ej medlem längre
charmig, bra!*
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP