Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En goltupp full av subtrinol



Han kör bärgare
Som inte är hans
Han kan inte bärga sej
Han har ingen sans

Han golar ner andra
Som om nån lojalitet inte alls fanns
Så om man vill träffa nån med heder
Så får man åka, nån annan stans

En goltupp mer än nån annan
En golupp som golar andra
För sin egen feghets skull
Tvingar andra att sälja men stjäl deras gull

En goltupp full av subtrinol




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 371 gånger
Publicerad 2012-06-29 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har du snöat in?

Förklara för en dum en: Subtrinol??
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO