Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojat ongella




Kansakoulun opit eivät aina jaksaneet kiinnostaa isääni


ja hänen ystäväänsä naapurinpoikaa


Hepä keksivät että mennäänpä ongelle

läheiselle joelle


Kotoa annettiin siihen aikaan voileipiä kouluevääksi

nehän maistuivat hyvälle kovan kalastuksen lomassa


Pojat eivät ollet koulussa pariin viikkoon

kerran sattui opettaja kauppaan mummuni kanssa


Opettaja kyseli huolestuneena että onko poika pahasti sairas

kun on niin kauan ollut kotona


Mummuni siihen sitten hyvin vaivaantuneena totesi

paranemaan päin on poika


taitaa olla jo huomenna koulukunnossa







29.6.2012 arja savela







Fri vers av arja savela
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-29 14:13



Bookmark and Share


    maija tuori
Mummulla oli kuitenkin sana hallinnassa ;)
2012-07-08

  Monika A Mirsch VIP
glada minnen från förr!
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela