Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma finns inte längre, känns som om hjärtat inte är helt...


Vuxen men ändå så liten, just då

Vi var församlade i kyrkan för att ta ett sista farväl av vår älskade mamma.

En mycket stark känsla erfor jag där jag satt i kyrkbänken.

Mindes min mammas varma smeksamma händer när jag växte upp.
Våra knäppta händer på kvällen när hon satt på sängkanten och bad Gud Som Haver barnen Kär, med oss barn.

Mindes hur hon satt böjd över symaksinen och sydde och ändrade kläder åt oss.
Ingen kunde baka så goda segkakor som mamma, vi fick varm mjölkchocklad och
nygräddade smörgåsar med ost.

Mindes alla våra förtroliga samtal och fina råd som jag fick om jag bad om det.

Henns egagemang för både barnbarn och barnbarnsbarn.
Det fanns alltid plats i mammas famn för tröst.
Hon gick på skolavslutningar och olika framträdanden som de var med i.

Många, många fina minnen och så många tårar av sorg och saknad.

Mamma kommer för alltid att finnas med oss.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-06-29 19:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du har sköna minnen kvar av din mamma. Vackert skrivet.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP