Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavisk Släktforskning (knowledge is power) [rimvers]

~*~

knowledge is power

att veta varför man har den smak som man har
och den fallenhet för allt och vart alla och envar
som betytt något finns i detta stora pussel
med skönhet på utsida och insida som först var ett gissel

varför vissa mörka damer
och tillika nordiskt blonda
genljöd i en nordisk man genom märgen
denna eviga fråga hade ett slaviskt svar

knowledge is power

då var allting så svårt
när allt svårt gick igen
men allting verkar alltid så lätt då
svaren känns igen
uti aha-upplevelsen

jag brukade leva för dem

det var längesen
vi tackar hjärtligt för den


arketyper i en värld av klicheer

så det kanske är sant som de säger
att jag mest gillar slaviska tjejer
det har jag gjort sedan
jag var barn tills jag var man
så man börjar ju bli van
med alltsammans

 

7 Juni 2012

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP