Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det grönas underverk

Grönskan är en famn, en famn jag kan gömma mig hos.
Alla viskningar, alla böner och tårar ryms i bladverken,
lägger sig som väta i bladets hand.
Hjärtats klagan och hjärtats åstundan,
hela livet ryms hos dig.




Fri vers av Feminaz
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz