Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Gaudi's the garlic cross adorns the top of the Casa Batlló facade in Barcelona, Spain




Garlic Cross|Kunskapens Frukter

~*~

garlic cross

De som inte vill ägna för mycket tid åt internet
kan jag inte förstå mig på
och säkert inte de heller
för de ägnar liksom neanderthalare sin tid åt barer och restauranger
och vid barer och restauranger tar det alldeles för lång tid

liksom tidstjuvar
och vampyrinnor
kan känna vitlöksdofterna
där inom
och flyr mina sinnens kors

kunskapens frukter

Om nu de flesta känner en tomhet i sina förhållanden
vad skiljer då det från att som jag leva ensam
båda har vi strävat efter fullkomligheten
men tvingats acceptera ensamheten

med kunskap kommer
vetskaper
de lyckliga är nog blott
de ovetande

8 Juni 2012

L Patrik W Johansson




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 19:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!
2012-07-01

  L Patrik W Johansson VIP
Den bygger på Ignorance is Bliss temat...skrivet av den ledsna delen av teatermasken...

men vad vet jag, jag skriver bara av vad jag skrivit i mitt notepad

=)

Be well,
LPWJ
2012-07-01

  edikt/Benedikte
"de lyckliga är nog blott de ovetande" är det verkligen sant? Vet vi om vi vet vad vi behöver veta för att vetskap ska vara möjlig att värdera...
Tankar :)
Bra!
B
2012-07-01

  Bibbi VIP
Mycket bra.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP