Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst anar jag








Visst anar jag skön morgonluft
och nya friska vindar

som föder drömmen
om den dag
då förnuftet och hoppet
går tillsammans

så frihet och fred
kan bli verklighet
för jordens
alla döttrar och söner










Fri vers av Michaela Dutius
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-01 14:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet
vackert berörande
2012-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Den dagen är en utopi såvida man inte har sin tro förankrad i Jesus Kristus.
No peace for the wicked, som The Only Ones sjöng.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius