Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chefer e´vi allihopa!

Livet har sina drömmar
men lev det när du har det
du håller ju i dess tömmar
ja lev det annars så far det...

Livet har ju sina måsten
ta dem som de kommer
för det är ju du som är
skeppare på farkosten och kan
vare sig du är kvinna eller man!

Livet gör krumbukter i sin stil
ta det du ju kan det
så fick jag höra när jag var liten
bara ett att ta emot det
som det kommer med ett gott smil!









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 14:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
god livsanda i bra formation
2012-07-03

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.
Lev-Livet-NU-Just-NU- i-alla dina dagar.
Njut-Av-Dina-Drömmar Nu.
Annars kan de försvinna:Kära DU.
Kram.I.Åberg.
2012-07-01

  Michaela Dutius
Tycker mycket om - detta är verkligen DU-Ewa!
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt