Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VILL JAG INTE!


Själv--- Är ----Jag......Här.
Alldeles Själv.
Ingen Vänlig Själ.
Jag ser.

Jag blickar mot Horisontens rand.
Men där finns Ingenting.
Inte ens en Öppen Hand.
Bara hav o land.

*TUR ATT JAG FÅR BO HOS DIG*
JA DET BÄSTA*
ÄR DU MIN MÄSTER-KATT*

Du Är Jätte-Snygg
Med Långa vita Bakben,
och sammetslen svart rygg.

Med dig känner jag mig så trygg.

Du heter Rasmus och är 9ÅR.
är med mig dag+natt.
Du är min Älskade Katt.
MYSTIK och ett sjätte-sinne du Äger
och ser de ingen annan ser.
Min MÄSTER-SKATT.
*******
RASMUS--vit+svart.
1/7-12.GBG: AV:I.Åberg.









Fri vers av Irene Åberg
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 15:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur
att ha
ett djur!
En katt go
att om sig sno
i sitt bo!
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg