Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

296. Det faller en skugga




Det faller en skugga över jorden
Många människors ögon har blivit kalla
och många människors händer har blivit hårda
Det ligger onda makter på lur

De snöklädda fjällen i fjärran
kyler sommarvallens ängsblommor
Renkon med sin kalv anar inte faran
ej heller haren med sin unge

Vi är kallade att ge röst åt hela skapelsen
Smärtan kan bli mycket stor
Men den har ett budskap
Ju större börda vi orkar bära
ju starkare rygg

Det är genom bördans tyngd
som vi tränas och utvecklas
till att bära varandras bördor
och lyssna till skapelsens suckar
på den törnrosbeströdda livsstigen

Reflektera Guds kärlek på jorden
och göra det trasiga helt igen




Fri vers av Maria T
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-01 20:54



Bookmark and Share


    maija tuori
Sanningen gör ont ,men tyvär är det så .. det är Gud som kan hela...
2012-07-03

  Michaela Dutius
Grattis Maria - till placeringen!
2012-07-03

  walborg
Texten är så tuff och så tung att ta till sig, men vad har vi för alternativ?
2012-07-02

    ej medlem längre
Fint diktat å Gud helar...
2012-07-02

  anits VIP
En mycket vacker text
som berör och väcker
många tankar
2012-07-01

  mare VIP
Mycket bra skrivet, sparar !
2012-07-01

  Michaela Dutius
En mycket vacker och samtidigt uppfodrande text som jag tycker mycker om!
2012-07-01

  Bibbi VIP
Gillar detta obeskrivligt.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T