Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tre älskade barn


Jag ser i era ögon

Att livet är gott
tilliten i stunden

att ni njuter av liv
även dagar med moln
på er himmel

Er kärlek till varandra
ett starkt band emellan er
att ni hör ihop

värmen när vi ses
de sena sms:en....

ni vet att jag alltid svarar

valde ni mig
eller var det en tillfällighet

jag vet inte

men jag känner mig utvald
speciellt välsignad och lycklig

för att just ni är mina barn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-02 08:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme och glädje
2012-07-14

  Siggesdotter
Så underbart - vilken glädje över dessa gåvor som säkert "valde dig"
2012-07-05

  Christine Sabel
lyckliga du, mycket stark känsla i denna dikt och en trygghet i kärleken som jag gillar
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP