Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN PROMENAD


Vill man lugnt se stad och land
kanske ensam eller hålla hand
kan man morsa på grönsakshandlar'n
eller vinka till bondens dräng.

Dagen blir allt trevlig
som motionspass ett tidsfördriv
man gläds åt att man lever
och promenaden förgyller ens liv.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar