Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Kakofoniskt snurrhängande tankebanor

Vad är sanning?
- Säg mig det, min vän!

Lusten, den där längtan - bedrog vi oss själva?
Hjälp mig hitta vägen igen...till rätt flyktiga tanke.
Ville jag ha dig?
Ville du ha mig?

- Är sanningen sann, om jag saknar dig?
Jag orkar inte fly...
vill inte se,
orkar inte förstå min situation.
Går livet vidare i nästa liv?

- Känner du smärtan som förtär mitt inre?
Känner du?
... Känner du hur vi förtärs tillsammans i mitt minne?
Känner du av min förtvivlan?

Jag ser
Jag förstår
Jag ville
Jag stannade...
försent.
Jag känner
... på riktigt nu!
Ja, jag... jag ville...ville dig.



© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 21:08



Bookmark and Share


  Let it go VIP
vi lär om, om och om igen, små steg, några få framåt, någre färre bakåt, sakta, sakta till det lite bättre
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP