Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpust

Nu viskar vindarna
sin egen hemlighet
lekfullt över ängarna
i gryningens rodnad

Stillsamma vindar
kring strändernas ro
vassruggen den vajar
med vågornas skvalp

Nu sjunger vindarna
så vackert genom träden
naturens sköna aria
när morgonen ses vakna

Pappersdraken svävar
mot himmelens kupol
ett frihetens tecken
när vardagen mår bra

Nu sjunger vindarna
och morgonen drömmer
kanske nyckeln till frihet
finns i solens strålar

Blombladen flyger
en vindpust ger fart
tillvarons enkelhet
göms i det naturliga

Nu singlar gula löv
fria kring vindarna
det som bär kärlek
är som vackrast då

Ett vindfyllt segel
kring vågornas skum
vid horisontens ljus
möts ödet vägar




Fri vers av ULJO
Läst 1347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-03 01:48



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vacker, lekfull och melodisk text!
2012-07-08

  Armo
Vackert!
2012-07-04

  Änglaögon
Väldigt vackra vindar...
2012-07-04

  Chawa VIP
Vinden viskar oss naturens skönhet. Fint!
2012-07-04

  anits VIP
Mycket vackert skrivir
en dikt som man blir glad av
2012-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint att läsa. Man blir glad.
2012-07-03

    ej medlem längre
Vacker skaldat där
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO