Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur så mycket prat kommer i vägen för det som skall göras




Catch the day

 

Medan jag skyndade

genom rummet

för att göra det som behövs

frågade hon

'vad gör du'

 

mitt svar blev enkelt:

jag hinner inte sätta

upp din skylt med texten

'carpe diem' 

för jag gör det

 

'Gör det?' Vadå?

Men jag var redan borta

och gjorde det som dagen

gjorde möjligt

skylt därom förutan




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-03 10:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så du kutar ;-)
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer