Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt blir desto mer

Se hur de älskande tu
sjuker allt djupare
ner i kärlekens
bottenlösa hav

glömmer att andas
drömmer om stjärnorna
tills plötsligt en dag
syret tar slut

åter står de där
ensamma
med sin längtan
som förut

nej bättre då
ro båten i land
älska på fast grund
mitt i det levande livet

njuta vardagens förtretligheter
låta kärleken flöda
som grädden på moset
som vore det verklighet

men kärleken styr
behovet att älskas
längtan att vara
något lite mer

så de sjunker
djupt ner i kärlekens hav
glömmer att andas
drömmer om stjärnorna

våta drömmar
trotsande längtan
i en tid då drömmar
tycks vara allt som är




Fri vers av Pulvermos
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos