Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändligt av sekunder från dig men ändå så nära




då vindar blåser dit dom vill
är jag hos dig

när fartyg lättar ankar är jag där

där ingen annan förut äntrat din själs inomhav
där finns mina varsamma fotsteg

då tårar letar sig utför dina kinder
där är jag och lindrar

då dina tankar säger dig oro
viskar jag in styrka till dig

aldrig sviker jag dig
aldrig lämnar jag det som var

oändligt av sekunder från dig men ändå så nära




Fri vers av sunnanvind
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-03 11:51



Bookmark and Share


  Arowana
Underbart! Läsa och beröras. Det fick jag.
2013-01-21

  anits VIP
Så fint berörande
och mycket tänkvärda rader
2012-07-04

  walborg
Så fint att läsa
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind