Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som tror sig veta...

“Den som tror sig veta och kunna allting kommer inte lära sig något nytt.”




Fri vers av oLaVie
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-07-03 17:02



Bookmark and Share


  oLaVie
men det finns väldigt många som vet allt men egentligen inte har en aning..

2012-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Sådana människor finns inte.
Men det är INTE fel att hålla fast vid det man verkligen vet. Gör man inte det är man bara dum.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie