Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje juli 2012






Aspackad gubbe står nu för dörren,
håller oss vakna, som renrama snurren.

Skrider till verket med illgula flinet,
jag dansar polka med Herr Mandolinet.

Kom sen och snacka om skönhetens timmar,
glåmig, bedrövlig, jag tror att jag svimmar.

Gubben är småfeter, trinder och grann,
lismar med strålar det gör han minsann.

Ändå så är han vår trolskhet av fader,
och jag stackars vimsa, känner mig glader.






EM/2012-07-03











Fri vers av Madjori
Läst 281 gånger
Publicerad 2012-07-03 22:54



Bookmark and Share


  ULJO
Bra rim
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori