Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon...

Hon har tittat bakom min själ
Hon har sett det futtiga och fula
som inte var ämnat för någon annan
Hon har betraktat när jag i min nakenhet
legat med blottad strupe
utlämnad till vargarnas hugg och förnedring
Hon har skådat in i det rum som för alltid
borde varit låst och förseglat



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-04 21:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande...
2012-07-09

  Let it go VIP
Texten känns ärlig och utelämnande, något som biter tag i en ordentligt.En stark text som skrämmer, en påminnelse om sidor som vi alla har där bakom vår vackra och kontrollerade fasad. Vi som erkänner dem gråter bredvid, de som förnekar hugger likt vargarna.

Blott det Sanna är vackert och rikt.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP