Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fria fötter



med eldgaffel, narkos & kedjor kom kärleken -


den brännande
känslan, den

under foten,
i bröstet.
magen.

tyngden finns där;
känns inte -

är det
nu

jag ska gå?

jag
borde


.

jag.

& så du,
älskling.







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 02:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en snygg formation på denna befriande frihetliga kärleksförklaring
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson