Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För och jag ska följa

Du spelade in mig i den ljuvaste vals.
Du förde och jag följde.

Du knäckte mina tår, men jag kunde inte sluta dansa
ändå.

I dina armar ville jag föras, möjligtvis förgöras.

Jag dansar för att jag älskar, undgick att se
smärtan du ville mätta med min oskuld.

Du dansade mig över kanten och jag föll,
i en rasande fart.


Naiv och sensitiv. ;
Rödspräng och bitter ;

Jag föll och slog mig hårt
på kanten av en krossad
bröstkorg.






Fri vers av annasofia.
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-05 10:41



Bookmark and Share


  Ann Bjerknes
"på kanten av en krossad bröstkorg"
...kan en sådan någonsin läka......?

Berörande text!
2012-10-24

  Freeman
<3
2012-09-11

  S.A.I. Steve Lando
se till o led, nästa gång
eller sätt krokben, om samma sker igen:)

hursom, bra skrivet, är det här
2012-09-11

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.