Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutet redan var förbi

Där flög kärleken på sina vingar
lät dem sväva
bland molnen
utan fruktan

så länge känslan var
allt de begärde

så kom vardagen
med sina plikter
måsten
och skall

hon kunde skälla hon
bita ifrån
ta för sig
i all oändlighet

krävde samtidigt lojalitet
hängivenhet
tillgivenhet
och lycka

men han svalt
törstade
saknade
allt hon var

men aldrig vågade visa




Fri vers av Skrivklåda
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda