Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå med livet



Vårens första gryningstimma
nattens storm håller hårt
piskar fjolårets torra löv
slår i tom brevlåda

Horisontens tunna ljusstrimma
svarar koltrasten ljuvligt
talltitan instämmer
orädd och lugn




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-05 22:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och harmoniskt skrivna rader
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson