Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄLSKAD STUND

Till tångfylld strand mig havet lockar,
jag kastar av mig skor och sockar
och strövar runt bland sten och stockar,
snäckor och musselskal jag plockar

En åda simmar stolt och lockar
på ungar sju, hon rent av skrockar,
och måsar flyger runt i flockar
och gör ett störtdyk som ju chockar

I strandens kant går kor och bockar
att leta efter grönt som lockar,
en blomma skön jag gärna plockar,
ett bi tar sats mot mina lockar

Men vad gör det, jag bort det plockar,
tar fatt på mina skor och sockar,
farväl jag tar av svan och flockar
och går sen hem mens mer jag plockar




Fri vers av Palett
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-06 15:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En stund som ger
en fin bild av liv
djur och natur
har vi tur rullar
livet och jorden
på som nu Du...
Läge till...
2012-08-27

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett