Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suojelusenkeli





Ole luonani suojele minua pahalta


levitä kauniit siipesi läheisteni ja rakkaitteni ylle



Ympäröi minut pyhään olemukseesi


anna valosi loistaa pimeydessäni



Pyydän apuasi ohjaa minua elämässä


anna voimaa siivilleni kunnes ne taas


//


kantavat




6.6.2012 arja savela




Fri vers av arja savela
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 16:20



Bookmark and Share


    maija tuori
Turvallinen on Sinun Suojelusenkeli ,enkeleitä tarvitaan tässä kovassa maailmassa ,kaunis koskettava runo /kraaaam
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela