Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JACK THE RIPPER

Vem är det som smyger
en månkulen natt
så ensam i midnattens timma

Vad är det som blänker
likt regnbågens skatt
där i Londons beslöjande dimma

Din omvärld har stelnat
ett fotografi
som stilla har frusit till is

Kyligt förenad
med ondskans magi
genom storstadens spöklika dis

Vad tynger ditt hjärta
vad rymmer din själ
vad finns i din frustration

Vad är det för smärta
som nattfriden stjäl
du fullmånens kompanjon






Fri vers av zallander
Läst 546 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-06 17:07



Bookmark and Share


  Nanna X
du rimmar så jävla bra
2012-07-06

    ej medlem längre
Bilden skänker mycket liv till denna dikt om den viktorianska seriemördaren. Ej särskilt insatt i honom men texten har väckt en svag blick i hans riktning. Har inte Morrissey skrivet en rätt häftig rocklåt med detta som inspiration?
2012-07-06

    ej medlem längre
Svagsint!

För mycket Tv påverkar..
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander