Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNET

I den sorlande rymden
tusenfallt
tindrande ögon utfyller

Blinkar mot tystnadens
skygga gestalt
som nattmörkrets timmar förgyller

Åldrandets sjukdom
drabbar oss alla
kysser var tinning grå

Men barnet inom oss
får murar att falla
och grönskan att återuppstå




Fri vers av zallander
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-07 09:58



Bookmark and Share


  NågonAnnans
En fin text.. Vi blir aldrig äldre än vi känner oss, trots att utsidan blir grå.. *Applåd*
2012-07-07

  Änglaögon
Gillar dina vackra rader!
2012-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om det du skriver...mjuka ord som värmer.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander