Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll

Solnedgång vid skäret
behagligt vågskvalp
fiskstim vid ytan
känslor så berörande

Grillkol som glöder
marinerad fläskfilé
doft som sprider sig
kring öppet vatten

Njutningarnas stund
vid orörda vatten
avkoppling från stress
sommarkvällen lyser

Allsång med gitarren
med några få ackord
stämningsfullt möte
i solnedgångens varv

Lägereldens flammor
berättande skuggor
rofylldhet för sinnet
där natthimlen sjunker

Dans på hala klippor
näckrosor i håret
kärleksfulla blickar
erotiskt känslosvall

Hand i hand vid skäret
en kvällspromenad
på tumanhand i livet
utan större krav

Natt möter morgon
och sömnen tar över
minnesvärda stunder
i soluppgångens varv




Fri vers av ULJO
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-06 22:32



Bookmark and Share


  Ben Biten
Nu längtar jag hem. På riktigt.
Svensk sommar.
Snyggt!
2012-08-06

  Chawa VIP
Tack! Du tog mig just ut på en resa
där jag fick uppleva allt du beskriver.

Levandevackert!
2012-07-07

  Katinka VIP
Jättefin, man känner sommarkvällens väsen.
2012-07-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sund i
sommarens lund
att minnas gott
skriven så flott
om just alla
dess sköna
påfund!
2012-07-07

  anits VIP
Så fint och berörande skrivit
du målar en vacker tavla med
dina somriga ord
2012-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, det låter så skönt och mysigt. Väcker många minnen...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO