Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje akten eller baby-wife-darling-darling

 

jag blev din

baby-wife-darling-darling

som om jag aldrig

hade varit

någon annans

 

köpte nya handdukar

i nya färger

och feta badbomber

i rosa rosa rosa

till vårt första bad

 

och varje gång du gick

blev jag oskuld,

växte tonårsrum,

längtansrum fram

 

samtidigt

någonannanstans

i inomgeografin

fick jag

det villkorslösa,

får jag

 

och det övergivna

smakar på,

luktar på,

lägger kinden mot

trygghet




Fri vers av molly crayons
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-02-07 16:30



Bookmark and Share


  K*
!!!! underbart
2006-02-23

  Daniel_78 VIP
sprudlar av vackerhet och liv
kanon
2006-02-07

    ej medlem längre
Lysande..speciellt baby-wife-darling-darling
2006-02-07

    Allan_i_Dalen
du knypplar ihop tankar bra baby-wife-darling-darling
slutet känns som en försiktig önskning
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons