Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intervju med Konny Kola

\"Konny Kola\" stod det på dörren,
mattan var av halvsmält plast.
\"Röka & Fika\" sade Konny, är min enda last.

\"En enrummare med sovalkov\" var morsans tjäll,
på Grundläggarstigen 11.
\"Hon var vacker som en älva\" när hon dog.

[Till och med konsumkassarna log]

\"Konny heter jag, föräldralös\",
syrran togs omhand av Myndigheten.
Så mor och jag var ensamma, på den här planeten.

\"Farsan? Zigenare\" som sa \"Hej, och tjenare!\",
sen for han med cirkusbilen.
\"Jag hörde att an dog på manegen, i Brasilien\".

\"Jorå, tack, det knallar\" och jag drar mig fram,
det går nog som det ska till slut.
\"Till sommarn\" skrivs jag ut.




Fri vers av Janjohan
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-05 17:59



Bookmark and Share


  Ninashine
Nytt och virilt!

Ett diktjag beskrivs, vilket jag på något sätt kopplar som främmande teknik i ditt fall. De är i alla fall normalt inte saå tydliga och distanserade från ditt jag som i denna dikt.

Klurtigt!?

Hängde knappt med själv!
2006-02-06

    Haimi
Ett ord: BRA!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan