Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilder passerar revy




Hjärtat mitt

 

barbent, barfota, sommarlätt

satt hon med armarna om sina knän

en bit från svagt kluckande

saltvatten sköljande sten från sten

omkring sig

hade hon skrivit sitt hjärta

snäckskal vid musselskal vid snäckskal

stort nog för två

i vänstra halvan satt hon

ensam, saltvatten stod ända upp i hennes ögon

tårna grävde efter någon i sanden

eller något

fotsteg ledde till och från

men inte in

 




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 740 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-08 12:35



Bookmark and Share


    Christina Lerström
stunder av undran
stunder av glädje passerar
stunder av sorg som minns
hjärtat fortsätter att slå
2012-07-13

  BitterSweet
Fin!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer