Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

297. Här är jag



En vindmelodi leker i sommarhagen
Kanske hittar vi varandra där
och får sommaren att blomma
för varandra

En gång vågar vi öppna våra liv
för de djupa flöden
som får livet att växa och blomma

En gång vågar vi svara Här är jag
Då får vi ge oss ut
att bygga upp och plantera

En gång skall vi bli hela skapelser
utan skavsår på fötterna
och utan skavsår i själen

En gång får vi segla bort i solnedgången
mot de aftonsvala klipporna
och veta
att på andra stranden
väntar oss soluppgången
och de daggdroppsglittrande
gröna ängarna

En gång får själen ro




Fri vers av Maria T
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-08 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara så vackert!


"En gång får vi segla bort i solnedgången
mot de aftonsvala klipporna
och veta
att på andra stranden
väntar oss soluppgången
och de daggdroppsglittrande
gröna ängarna

En gång får själen ro"


Bokmärker!
2012-08-05

  Michaela Dutius
Skönhet och vemod som blandas i en innerlig längtan.
Oerhört vacker!
2012-07-12

  anits VIP
Underbart vackert
2012-07-09

  walborg
Gudomligt vackert, och vemodigt också.
2012-07-08

  Bibbi VIP
Underskön.

Gud fullbordar det han begynt. Filipperbrevet 1:6
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T