Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsång

En hyllning till tiden
det är just var det är
en sång för morgonen
där under vävda viljor

En morgonens rodnad
där bergen skymtas
dolda av dimmorna
vid solens drömmar

En morgonpromenad
bland naturens alster
vattenfallens symfoni
på väg mot nya andetag

Där står hon på klippan
och greppar ljuset
vävstolen snurrar
och väver nya sånger

Ett möte på stranden
kärlek vid första blicken
mannen och kvinnan
finns i det lyckliga mötet

En hyllning till morgonen
spelar tvärs över ängen
det är några enkla ackord
men vackra där tiden står

En paradisets blomma
gör vägvalet enkelt
att vakna en morgon
är drömmens verklighet

Det färdas en fjäril
tyst över somriga ängar
hon stannar och ler
över morgonens sköra sång




Fri vers av ULJO
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-08 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med en innerlighet som går rätt in i hjärtat.
2012-07-09

  Eva Helene VIP
Vilken vacker morgonsång!
2012-07-09

  walborg
Luftigt och fjäderlätt i sommarvinden
2012-07-09

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2012-07-09

  Yrre VIP
mycket vackert detta.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO