Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt ny stad




Det luktar rök i min lägenhet
det är ingen som bryr sig här
en storstad egentligen lika stor som
Göteborg men med kontorsfyllda skyskrapor
och ett överskattat TVtorn

Jag är så långt bort nu
i ett land som jag drömt om i åratal
i en stad som jag redan avskyr
men jag vet att Uppsala och jag
inte var själsfränder och att de
gatorna för alltid kommer att vara förbannade

Men åh helvete vad jag saknar dig
och jag saknar dig mer än jag någonsin gjort

åh satan vad jag är rädd att du ska träffa någon
och jag har bara din ouppdaterade facebook
för att fylla mitt kontrollbehov

jag vet att vi sa att allt kommer vara bort i vinter
då min utomlandstermin är klar
vi kommer båda ha gått vidare

kanske är det som en egen kategori i hemlängtan
för du har varit min trygga plats och din famn
mitt personliga kryp-in
mitt bevis på att kärlek fortfarande fanns
att jag faktiskt fortfarande kunde älska
och jag förstod det aldrig riktigt medan vi fortfarande
trodde att vi hade en chans

men jag tror inte att du saknar mig
jag är inte så minnesvärd
jag vill bjuda hit dig, ha dig i mitt nya hem
och strosa runt i en helt ny storstad med dig
men jag tror att du kommer gå vidare snabbare än mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-09 01:49



Bookmark and Share


  ULJO
Jag gillar verkligen detta, har en finurlighet och lockar till att vilja läsa mer.
2012-07-09

  Elliinor
Gillar verkligen ditt sätt att skriva (:
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma