Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anekdot



Hon blir min själ förkyld bara man drar ut en byrålåda,
sa farfar Ola om ömtåliga farmor Alma.




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-09 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hujedanemej!!!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP