Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oskrivna dikterna


Nattens oskrivna dikter
rör sig ut
mot mörka åkrar.

Den tunga kroppen
vänder sig mot jorden.

Pennan rör sig inte,
men ord formas.

De är inte tysta,
de sjunger när ingen hör.

De rör sig i skuggorna,
gäckar ljuset
i sin oändliga mängd,
river revor i mörkret,
vandrar som en omöjlig gud
från land till land,
driver teser,
driver regn,
är ett sår.

Dagens återspegling följer mig,
blommande vita linfält,
grusvägar utan slut,
vingarnas konstanta hum.




Fri vers av andrasidan
Läst 1993 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2012-07-09 15:30



Bookmark and Share


  Lena Dahlström
Så är det
2014-09-14

  Kristina Wallbing
Ännu en fantastisk dikt. Utvald ser jag - med rätta! Applåder :)
2012-12-22

    ej medlem längre
Väldigt väldigt bra!

"river revor i mörkret"

Det gillade jag! Får en känsla av både hopp och sorg. Märkligt och tydligt samtidigt. BRA!
2012-10-31

  aol
så bra skriftat vännen, så berörande
2012-10-30

  mare VIP
Mycket bra skrivet, mycket..
2012-10-30

  Fredrik P. VIP
Underbar dikt om det oskrivna!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan