Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om allting



somliga säger att det var bättre förr
några säger att gräset var grönare
där någon legat eller att vintern
vore något snarlikt dina vita fingrar
trånaden är densamma och ljuset
om kvällen mellan hägg och syren
är fjärran det svåra
visste du att en människa dör
just nu







Fri vers av Myself
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-02-05 20:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo det var nog bättre förr...och ändå inte...beror lite på...det här är verkligen en dikt OM ALLTING....myyyysig...
2006-02-06

  Wretling
Hum, svårt :S
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself