Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att höra din röst igen.

overklig är den känslan
av hur hårt ett hjärta kan slå
som om det vill bryta sig ur mig
bankar en bön: låt mig gå.

det är för sent att ta allting tillbaka
för svårt att försonas med dig
så här står jag gömd, håller andan
fast hjärtslagen avslöjar mig.

overklig är den känslan
av hur hårt ett hjärta kan slå
sorg är det enda som bultar
bankar en bön: låt mig gå.




Fri vers av ungefär
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-09 21:51



Bookmark and Share


  guardi
Tack underbara att få läsa det.
2012-09-01

  julia.s
åh gud så underbar. verkligen. applåder.
2012-07-25

    Loffe
Du får ursäkta… ”och” ska det naturligtvis stå - inte ”om”.
Jag tycker om att såväl läsa som skriva dikter på vers. Tack för läsningen!
2012-07-09

    Loffe
Fint rimmat. Bra takt om snyggt hopknuten. :)

// Loffe
2012-07-09

  Niclastänkaren
gillas :)
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär