Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten kärlek



jag vill ge er en hälsning,
ni två, ni som aldrig blev.

en förhoppning om att ni
hamnade rätt i universum.

för jag ångrar mig ibland.

ångrar, att jag hindrade båda
era liv från att utvecklas till
mig och min älskades avbilder.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-08 16:52



Bookmark and Share


  Mike
En väldigt stark text! Blir väldigt berörd när jag läser detta.
2013-02-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra, välbalanserad samt välframförd.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson